Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Νομού Άρτας “Αγία Θεοδώρα” στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ήπειρος 2014 - 2020» Άξονας  Προτεραιότητας 5 «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ» Ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο Με τίτλο: «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία».

Ανακοινώνει: Την προκήρυξη πέντε (5) Θέσεων με πλήρη απασχόληση και για πέντε (5) μέρες την εβδομάδα με ειδικότητες: ΤΕ Φυσικοθεραπευτή, ΤΕ Εργοθεραπευτή, ΔΕ Βοηθός Νοσοκόμου, ΥΕ Άρρενα Μεταφορέα Ασθενών, ΥΕ Οδηγό και τριών (3) θέσεων με μερική απασχόληση και για πέντε (5) ημέρες την εβδομάδα με ειδικότητες: ΠΕ Ψυχολόγος, ΠΕ Γυμναστή, ΠΕ Γεωπόνο. Καλεί τους υποψήφιους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη των θέσεων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

 

docxΑνακοίνωση

pdfΑίτηση

 

Αιτήσεις θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή και ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του Συλλόγου, από τη Τρίτη 21 Απριλίου 2020 έως και τη Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 από τις 08:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ στα γραφεία του Συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με την γραμματεία του Συλλόγου στο : 26810-75557

Διεύθυνση: Πουρνάρι Πέτα, Άρτας ΤΚ: 47 200

tηλέφωνο: 26810-75557, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.