Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Νομού Άρτας “Αγία Θεοδώρα” στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ήπειρος 2014 - 2020» Άξονας Προτεραιότητας 5 «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ» ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο Με τίτλο: «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία».

Ανακοινώνει: Την προκήρυξη μίας (1) Θέσης με πλήρη απασχόληση για πέντε (5) μέρες την εβδομάδα και για έξι (6) μήνες με ειδικότητα: ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού. Καλεί τους υποψήφιους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη της θέσης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Τυπικά Προσόντα :

ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού

  1. Πτυχίο
  2. Άδεια άσκησης επαγγέλματος

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

  1. Αίτηση
  2.  Βιογραφικό Σημείωμα
  3.  Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
  4.  Αντίγραφο Τίτλου Σπουδών
  5.  Αντίγραφο άδειας ασκήσεως επαγγέλματος

Βαθμολογικά κριτήρια: 50% προϋπηρεσία και απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά & 50% ατομική συνέντευξη.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αιτήσεις θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως (κατόπιν ραντεβού) ή με συστημένη επιστολή και ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του Συλλόγου, από την Παρασκευή 03 Σεπτεμβρίου 2021 έως και την Τετάρτη 08 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 07:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ στα γραφεία του Συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με την γραμματεία του Συλλόγου στο : 26810-75557

 Διεύθυνση: Πουρνάρι Πέτα, Άρτας ΤΚ: 47 200

 Τηλέφωνο: 26810-75557

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 Για το Δ.Σ

 Ο Πρόεδρος

 Μπίζας Χαράλαμπος