Πως μπορείτε να μας στηρίξετε

Δημιουργήσαμε το πρώτο μας Κέντρο Αποκατάστασης Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Αναπηρία, και οι καθημερινές ανάγκες μας γίνονται τεράστιες και η κάθε προσφορά βοήθειας συμβάλει αποτελεσματικά.

Η προσπάθεια μας αυτή, να λειτουργήσει το Κέντρο παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, όπως και όλες οι παρόμοιες προσπάθειες στη χώρα μας, στηρίζεται στο μεγαλύτερο της μέρος στην εθελοντική προσφορά της τοπικής κοινωνίας και των επιχειρήσεων, αλλά και στο ταμείο του συλλόγου μας.

Η λειτουργία του γραφείου του Κέντρου μας καθώς και οι διοργανώσεις εκδηλώσεων δημιουργούν επίσης ένα αρκετά μεγάλο κόστος. Μέσα στα πλαίσια της υλοποίησης του στόχου μας ζητάμε τη συνδρομή σας.

Αν επιθυμείτε να στηρίξετε τις δράσεις του συλλόγου μας μπορείτε να το κάνετε με παροχή εθελοντικής εργασίας, με δωρεά απαραίτητων ειδών και υλικών, με δωρεά ή παραχώρηση ακινήτου, με χρηματική δωρεά αντί στεφάνων χρησιμοποιώντας ένα από τους παρακάτω τρόπους:

Για δωρεές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μπορείτε να μας ενημερώνετε στα τηλέφωνα 26810 75557, 6976 560210 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να γνωρίζουμε τον δωρητή και να αποσταλεί σχετική απόδειξη και ευχαριστήρια επιστολή.

 

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι οι εξής:

Τράπεζα Πειραιώς: 6296-040032-256

Εθνική Τράπεζα: 316/48050032

 

Όλες οι προσφορές θα δημοσιεύονται στον τοπικό τύπο και γενικά στα τοπικά Μ.Μ.Ε., θα αναφέρονται στις σχετικές παρουσιάσεις και στα έντυπα του συλλόγου. (Εκτός και αν ο δωρητής δεν το επιθυμεί).

Με μεγάλη μας χαρά θα δεχόμασταν να σας υποδεχτούμε στο κέντρο μας και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το έργο του συλλόγου μας και τη συγκεκριμένη προσπάθεια μας.

Για αυτό το λόγο κάθε βοήθειά σας είτε χρηματική είτε υλική, είναι εξαιρετικά σημαντική για τη βιωσιμότητα του Κέντρου.